Lid worden

Hoe kunt u lid worden?
Het lidmaatschap kost € 17,50 per kalenderjaar. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 3,50. Voor het lenen van een stuk speelgoed betaalt u € 0,20 voor 3 weken. Voor groot speelgoed is dat € 1,50 per 3 weken.

Het gezinslidmaatschap PLUS kost € 25,00 per kalenderjaar. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 3,50. Hiervoor kunt u per keer 5 stuks speelgoed lenen, waarvan 1 stuks buitenspeelgoed, zonder verdere uitleenkosten.

U kunt ook eerst via een strippenkaart van € 5,00 kennismaken met de speel-o-theek. U mag dan vijf keer speelgoed lenen zonder verdere uitleenkosten.

Bij inschrijving dient u zich te legitimeren!

Kom eens langs in de speel-o-theek, we vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt dan meteen zien welk speelgoed er geleend kan worden. Vanzelfsprekend kunt u zich dan meteen als lid laten inschrijven.

Ook opa’s en oma’s kunnen lid worden. Komt uw kleinkind op visite en heeft u geen speelgoed meer in huis? Denk dan eens aan de speel-o-theek! Gezellig samen met oma een spelletje doen of met opa een mooi bouwwerk maken van kapla? Of leen de glijbaan en uw verjaardag wordt extra feestelijk.

Klik hier voor het volledige uitleenreglement.

Kadobon:
Met een kadobon van de speel-o-theek geeft u een gezin een half jaar lang speelplezier voor maar € 12,50. Hier kunt u de uitleenvoorwaarden lezen.

Lidmaatschap voor instellingen:
Ook voor instellingen zoals scholen, peuterspeelzalen en kinderopvang hebben we een passend lidmaatschap.
Vraag even naar de voorwaarden.